Over Simon Groen

Communicatie, persoonlijke ontwikkeling en humor zijn mijn drie grote liefdes.

 

Na mijn opleiding aan de toneelacademie studeerde ik verder in Canada als comedy-schrijver en acteur. Daarnaast specialiseerde ik mij in lichaamstaal. Ik verzorgde seminars over lichaamstaal bij ‘DenkProducties’, en sprak in diverse media over communicatie. Sinds 2012 werk ik als executive coach: ik help bestuurders, directeuren en politici met communicatie in uitdagende situaties. (Zie voor meer informatie hierover: simongroen.nl).

 

Geweldloze Communicatie ervaar ik als één van de meest nuttige en praktische gereedschapsstukken, én als een verrijking van mijn blik op de wereld. Ik volgde mijn opleidingen in Geweldloze Communicatie bij de meest gerenommeerde docenten in binnen- en buitenland. Mijn 20 jaar ervaring als docent, coach, schrijver en acteur komen allemaal samen in mijn interactieve workshops.

 

Naast mijn trainingen ben ik nog steeds actief als comedian. Onder de naam ‘Groen Brothers’ maak ik samen met mijn broer David komische films en sketches voor o.a. het jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’.