Trainingsaanbod

Online cursus 

Binnenkort verschijnt op deze pagina alle informatie over mijn nieuwe online training. Wil je een bericht ontvangen, zodra ik deze training lanceer? Stuur me een mailtje.

In-Company Workshop (online of 1,5 meter)

Onderhandelen of feedback geven: moeilijke gesprekken zijn onvermijdelijk. In deze workshop laat ik je eerst met humor ervaren hoe lastig het is om verbindend te communiceren. Daarna laat ik zien hoe het anders kan. Door middel van slimme ervarings-oefeningen komen de technieken van Geweldloze Communicatie binnen handbereik. Je ontdekt hoe avontuurlijk het is om heel anders te luisteren en veel assertiever te zijn op een relatie-versterkende manier. In plaats van stressvol of vermoeiend worden uitdagende gesprekken bevredigend en inspirerend.

 

 

Individuele V.I.P. Training

Wil je Geweldloos Communceren op de snelste manier leren? Laat je dan 1 op 1 persoonlijk door mij trainen. Na een telefonische intake, bepalen we of we de samenwerking aangaan. Zo ja, dan stel ik een volledig op jou afgestemde training samen. Stuur me een bericht, om de mogelijkheden te bespreken.