Werkvormen

Workshops & Presentaties

Ik verzorg workshops en presentaties voor zowel kleine als grote groepen. Mijn bijdrage is altijd interactief en met inspiratie-garantie. Een workshop kan op zichzelf staan of onderdeel zijn van een bedrijfsdag of leertraject. De lengte is flexibel: van bijvoorbeeld 1 uur voor een grote zaal tot en met 2 dagelen voor 6 deelnemers.

 

Toegespits op jouw thema

In elke workshop koppel ik de technieken van 'verbindend communiceren' aan jouw specifieke thema. Schrijf-opdrachten, humoristische demonstraties en slimme oefeningen maken de workshop tot een dynamische sessie. In een positieve en veilige sfeer worden de deelnemers uitgedaagd om het geleerde meteen te gaan toepassen in de dagelijkse praktijk.

 

Individuele Coaching

Voor wie minder tijd heeft en zo snel mogelijk wil leren, is één op één coaching een geliefde keuze. Deze krachtig werkvorm onderscheidt zich in het gemak van organiseren. Gevarieerde werkvormen zoals rollenspellen en intensieve video-feedback maken coaching zeer effectief. Sessies duren circa 2 uur. Het aantal bijeenkomsten wordt bepaald na een vrijblijvende intake.

 

Open Workshop

Zo nu en dan organiseer ik een open workshop voor relaties en belangstellenden. Dit is een laagdrempelige kennismakingsworkshop voor wie meer over de methode wil weten. Stuur een mailtje, wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van aankomende data.